Buscador
Lo Pati
Luca Rullo i Miguel Ayesa guanyadors de la convocatòria Art Jove 2014
Arxiu

Luca Rullo i Miguel Ayesa guanyadors de la convocatòria Art Jove 2014

Els artistes han estat seleccionats en la modalitat en col·laboració amb Lo Pati amb lo projecte: Post- paisatge: Relacions entre memòria, territori i escolta.

del 19 al 31 de maig de 2014

Residència d'artistes Baladre


Luca Rullo i Miguel Ayesa, artistes seleccionats en la convocatòria Art Jove 2014, volen apropar-se a la relació de paisatge utilitzant la memòria sonora del territori i la seua gent. “Post-paisatge: Relacions entre memòria, territori i escolta” és un projecte que s’emmarca dins la crítica a la referència clàssica de definició del paisatge i s’enfoca com a una eina de creació participativa amb un objectiu de definició multisensorial del territori.

Los artistes se volen apropar al paisatge utilitzant la memòria sonora del territori ebrenc per intentar reflectir les seues diverses qüestions generacionals, culturals o socials. I al mateix temps, per contextualitzar una crítica al paisatge natural, una definició popular marcada per una deshumanització no real dels espais que controlem i que volem convertir en artificials amb objectius contemplatius.

A partir d’estos conceptes bàsics volen treballar la creació amb la vinculació amb altres agents del territori. D’alguna manera pretenen ser transductors de les visions i memòries del paisatge dels habitants de les Terres de l’Ebre i presentar una possible interpretació del paisatge a partir de les eines expressives amb les quals treballen: Miguel Ayesa des d’una experiència vinculada amb el disseny i la fotografia, i Luca Rullo des d’una perspectiva marcada per les noves tecnologies i la fonografia.

Com a estructura inicial, treballaran el projecte a partir de dos residències al Centre d’Art Lo Pati, amb una primera etapa de coneixença i vinculació amb los agents del territori, i una segona etapa més enfocada a la presentació dels continguts. Luca i Miguel s'instal·laran a Balada la segona quinzena de maig.

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024