Buscador
Lo Pati
Julia Martos i Tana Garrido en residència artística al Delta
Arxiu

Julia Martos i Tana Garrido en residència artística al Delta

Les artistes seleccionades en la convocatòria Eufònic / Lo Pati residixen a Baladre, la nostra residència de Balada, treballant en lo projecte “Aproximaciones a un reflejo involuntario”, una instal·lació audiovisual sota el concepte del reflexe.

Residència d'artistes Baladre


Les videoartistes Julia Martos i Tana Garrido se troben a la residència d’artistes del Centre d’Art Lo Pati treballant en “Aproximaciones a un reflejo involuntario”, una instal·lació audiovisual que partix de la idea d’imatge real vs imatge hiperreal.

L’objectiu principal és materialitzar d’una forma senzilla i concisa la idea del reflexe. Les artistes intentaran mostrar al públic la representació d’este símbol, sent al mateix temps la representació d’una imatge real amb la que l’espectador no es trobarà. Esta imatge serà projectada i reflexada sobre una superfície aquosa i el reflexe provocat (hiperrealitat) serà registrat en vídeo per a ser projectat i reflexat una segona vegada. D’esta manera, la imatge original se tornarà cada vegada més complexa i hiperreal, mostrant com a resultat la transformació d’un reflexe en un fet cada vegada més abstracte i indesxifrable.

Relacionat amb este concepte de reflexe, Julia i Tana també perseguixen exaltar la presencia de l’aigua del Delta com un element fonamental, predominant i conformador del paisatge i generador natural d’hiperrealitats.

Lo resultat de la seua residència artística serà presentat en la tercera edició d’Eufònic al Pati.

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024