Buscador
Lo Pati
Convocatòria residència artística LABoral / Lo Pati
Arxiu

Convocatòria residència artística LABoral / Lo Pati

LABoral Centro de Arte y Creación Industrial (Gijón) i Lo Pati (Amposta) convoquen una residència d’investigació durant dos setmanes a la primavera - estiu de 2014 vinculada a la música experimental i l’art sonor

convocatòria oberta fins 14 d'abril de 2014


La residència LABoral / Lo Pati, convocada per LABoral Centro de Arte y Creación Industrial i Lo Pati – Centre d’Art de les Terres de l’Ebre, va dirigida a acollir projectes de recerca vinculats a la música experimental i l’art sonor relacionats amb lo paisatge sonor d’Astúries i del Delta de l’Ebre. La finalitat de la residència és que un mateix treball partint de dos espais diferents pugue obtindre resultats diversos, intrínsecament lligats a l’espai i/o entorn de producció originals. Los destinataris són creadors residents a l’estat espanyol i l’objectiu de la residència és oferir a l’artista les condicions d’espai i concentració adequades per a la seua recerca, així com disposar de l’abast natural d’Astúries i l’entorn natural del Delta de l’Ebre.

L’estada es durà a terme a la Residència d’Artistes Baladre de Balada, pedania d’Amposta, i a Plataforma 0. Centro de Producción de LABoral. La residència inclou l’allotjament, despeses de viatge i accés a tots los recursos tècnics i humans de tots dos espais. La investigació tindrà una durada de dos setmanes i es durà a terme entre el 9 de juny i el 3 de juliol, primer a LABoral i després a Lo Pati.

Los honoraris ascendiran a 500 € bruts, i a més, l'artista disposarà de 200 € de producció a cada seu.

Lo resultat de la investigació se presentarà al LABoratorio de Sonido de LABoral i a Eufònic – Mostra d’Arts Sonores i Visuals de les Terres de l’Ebre dins Lo Pati al llarg del 2014.


Terminis

Les sol·licituds per a la residència artística se poden presentar fins lo 14 d’abril de 2014 a través de l’adreça de correu electrònic comunicacio@lopati.cat i/o produccion@laboralcentrodearte.org.

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari de pasqua 2024:

Divendres Sant d'11:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00, dissabte d'11:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00, diumenge d'11:00h a 14:00h.
Dilluns de Pasqua tancat.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024