Buscador
Lo Pati
Convocatòria residència artística Eufònic / Lo Pati
Arxiu

Convocatòria residència artística Eufònic / Lo Pati

Eufònic, la Mostra d’Arts Sonores i Visuals de les Terres de l’Ebre, i Lo Pati convoquen la residència artística Eufònic 2014 dirigida a acollir projectes relacionats amb lo paisatge sonor i visual del Delta de l’Ebre.

convocatòria oberta fins lo 19 d’abril de 2014

Residència d'artistes Baladre


La residència Eufònic / Lo Pati, convocada per Eufònic – Mostra d’Arts Sonores i Visuals de les Terres de l’Ebre i Lo Pati – Centre d’Art de les Terres de l’Ebre, va dirigida a acollir projectes de vídeo i música experimentals i arts visuals i sonores relacionats amb lo paisatge sonor i visual del Delta de l’Ebre. Los destinataris són creadors residents a l’estat Espanyol. L’objectiu de la residència és oferir als artistes les condicions d’espai i concentració adients per la seua recerca, així com disposar de l’abast natural del Delta de l’Ebre. Lo resultat de la recerca es presentarà dins Eufònic 2014, a celebrar del 10 al 13 de juliol de 2014 a Sant Carles de la Ràpita, Amposta i altres espais naturals de les Terres de l’Ebre.

La residència artística es durà a terme a la Residència d’Artistes Baladre, instal·lacions de l’Ajuntament d’Amposta i Lo Pati a Balada, pedania d’Amposta situada al bell mig del Delta de l’Ebre. Les sol·licituds per a la residència artística es poden presentar fins el 19 d’abril de 2014. Un jurat format per professionals del sector i per representants de l’equip d’Eufònic i Lo Pati resoldrà los escollits per a dur a terme les residències, que es duran a terme entre maig i juny de 2014.

Lo resultat de la convocatòria es comunicarà per correu electrònic als interessats i es farà públic als webs www.eufonic.net i www.lopati.cat lo dia 30 d’abril de 2014.

Aquí podeu consultar la ubicació i aquí les fotos de l’espai.

Consulteu aquí la normativa de les instal·lacions.

 

Per a més informació: comunicacio@lopati.cat i info@eufonic.net

 

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari de pasqua 2024:

Divendres Sant d'11:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00, dissabte d'11:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00, diumenge d'11:00h a 14:00h.
Dilluns de Pasqua tancat.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024