Buscador
Lo Pati
Convocatòria pipa / L'Aula al Pati
Arxiu

Convocatòria pipa / L'Aula al Pati

L'Aula al Pati llança una convocatòria per seleccionar projectes d’intervenció pedagògica i artística: pipa


L’Aula al Pati és un programa d’intercanvi i col·laboració entre el Centre d’Art Lo Pati i els centres o espais educatius i formatius formals i no formals de les Terres de l’Ebre. Lo propòsit del programa és produir projectes que mesclen art i educació, on s’involucren diversos àmbits i col·lectius d’intervenció a través de pràctiques col·laboratives o de creació comunitària.

Explorant les pedagogies que es despleguen fora de l’espai regulat de l’aula (lo pati, com a metàfora) i copsant les possibilitats de producció cultural que es deriven de portar l’aula a un centre d’art (Lo pati) o, simplement, fora del seu espai concebut, tot plegat és una oportunitat per aprendre, on l’aprenentatge es considera una forma de producció –i no només de reproducció– cultural que travessa l’experiència –tant l’artística com l’educativa– dels subjectes implicats.

L'objectiu d'aquesta convocatòria és seleccionar un projecte d’intervenció pedagògica i artística per a ser desenvolupat al llarg del curs 2014-2015 en un centre educatiu de les Terres de l’Ebre, i s’ha d’inscriure plenament en lo teixit social i cultural del context del territori. La convocatòria restarà oberta fins lo proper 16 de novembre. Consulteu les bases per a més informació.

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024