Buscador
Lo Pati
A Cel Obert
Arxiu

A Cel Obert

L’Ajuntament de Tortosa convoca la primera edició del Festival d’Intervencions Efímeres de la ciutat que se situa en patis d’edificis d’un alt valor patrimonial.

fins lo 12 de juliol 2014

Tortosa


A Cel Obert és un Festival d’Intervencions Efímeres que se celebrarà del 25 al 28 de setembre a Tortosa amb la finalitat de promocionar projectes d’arts visuals en espais emblemàtics de la ciutat. La idea base d’esta proposta consitix a convertir cinc diferents emplaçaments amb un pes històric notori en cinc escenaris de creacions artístiques efímeres. 

Lo Festival establirà un tema vehicular a cada una de les edicions amb la intenció de generar vincles entre les diverses intervencions. Lo jurat valorarà, entre d’altres aspectes, l’adequació dels participants amb la temàtica proposada així com la qualitat a l’hora de copsar-ne el concepte; ja sigue entès d’una manera literal o metafòrica. Lo tema d’esta edició és Contraposicions.

Amb motiu de la celebració del festival, lo nucli antic de la ciutat s’omplirà de creacions realitzades exclusivament per a l’ocasió i es generarà un recorregut on los artistes, los patis i la gent de carrer seran los protagonistes.

La convocatòria està oberta fins lo proper dia 12 de juliol de 2014.

Per més informació: info@acelobertfestival.cat i cultura.patrimoni@tortosa.cat

 

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024