Buscador
Lo Pati
Arxiu

Fahr.1

Festival d’Art Urbà amb la presència d’artistes nacionals i internacionals, amb tallers, presentacions i intervencions a l’espai públic. Del 11 al 31 de maig.

Del 11 al 31 de maig

Lo Pati i varies localitats del territori: Amposta, Tortosa, l’Aldea, Santa Barbera i Deltebre.


Fahr.1 és un nou espai de producció, difusió i formació entorn les pràctiques contemporànies vinculades a l’Art Urbà o també anomenat Street Art. La intenció és generar una programació estable d’intervencions i un festival de caire anual que sigui un punt de trobada dels artistes del territori amb figures destacades de l’escena internacional. La voluntat del programa és fer-se ressò de les diferents tendències o línies de treball de l’art urbà actual. El projecte també cerca provocar un impacte positiu als entorns urbans de les principals localitats de la demarcació, creant un diàleg enriquidor entre urbanisme, arquitectura i art.

Entre l’11 i el 31 de maig una sel·lecció de nou artistes nacionals i internacionals han realitzat una vintena d’intervencions a diferents municipis de les Terres de l’Ebre. Amposta, Santa Barbera, l’Aldea i Deltebre són els municipis que en la primera edició del Fahr.1 s'han dut a terme les pintures murals. El cartell d’artistes confirmats el composen: Megan, Gaser, Elkenor, Btoy, Filipo Minelli, Lluc Queralt, Ever i Sam3. Teniu més informació sobre els treballs realitzats pels artistes i les activitats del festival als documents adjunt i a les diferents plataformes a la xarxa de Lo Pati.

 


View FAHR.1 in a larger map

Comparteix a

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024