Buscador
Lo Pati
Arxiu

Eufònic 2012

Eufònic, 1a Mostra d'Art Sonor i Visual a les Terres de l'Ebre

del 7 a l'11 de setembre

Delta de l'Ebre, Amposta i Sant Carles de la Ràpita.


Eufònic és una mostra que s’estructura com a espai de producció i formació entorn les pràctiques contemporànies vinculades a l’art sonor i visual, així com a espai de pensament i de divulgació d’aquestes disciplines. El programa ha inclòs residències artístiques, xerrades al voltant de la creació musical o l’audiovisual; presentacions de treballs realitzats per artistes i alumnes del taller d’iniciació a la fonografia; i actuacions audiovisuals obertes al públic en general.

La primera edició d’Eufònic va tancar les seves portes després de quatre dies d’intensa activitat al Centre d’Art Lo Pati i a diversos espais naturals del Delta de l’Ebre, com la llacuna de l’Encanyissada, La Casa de Fusta, la Badia dels Alfacs o els camps de Les Ventalles. Una primera edició que ha destacat pels grans resultats artístics i la gran acollida del públic, que ha omplert les actuacions musicals i que ha participat activament en activitats que compaginaven les propostes de més risc artístic amb les més lúdiques i obertes, responent a una proposta cultural única en el territori, on no és fàcil veure propostes d’aquest tipus.

37 artistes i 1.200 persones han passat per les diferents activitats del festival. Cal destacar les actuacions audiovisuals d’Arbol, Neil Harbison, Raül Fuentes, Híbrida Nen i Cavall i Balago; el treball visual d’Alba G. Corral o Ja Ione; la xerrada “Comunitats digitals i art audiovisual”; la presència de Guillamino en la musclada musical al Xiringuito de la Costa; i les prop de 50 encuriosides persones que van seguir l’acció de l’Orquestra Ramadera Estocàstica, dirigida per Martí Ruids al front d’un ramat d’ovelles.

 

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024