Buscador
Lo Pati
Arxiu

Art Emergent #01. Isabel Tomàs, Tamar Bolea i Asbel Esteve

Del 15 de febrer al 28 de març

Lo Pati, Centre d'Art - Terres de l'Ebre


Amb la voluntat de donar suport a la nova creació i als artistes emergents, el Centre d’Art de les Terres de l’Ebre inaugura el cicle d’exposicions Art Emergent 2012 amb la mostra de: Isabel Tomàs, Tamar Bolea i Asbel Esteve. Aquest cicle és resultat d’una convocatòria on s’han seleccionat vuit projectes que al llarg del 2012 tindran l’oportunitat de ser produïts i exposats al centre d’art. Amb aquesta iniciativa es pretén: consolidar un espai on tinguin cabuda propostes, realitats i reflexions entorn de l’art contemporani. Confeccionar una plataforma de suport a la professionalització dels creadors del territori. I finalment, habilitar un espai de diàleg i reflexió entorn de quin és el lloc de l’art i quins camins hi ha per als nous creadors en l’actualitat.

 

IN ALBIS
En blanc, el no res. 
Sensacions arraconades en el fons del nostre ser, aquells sentiments que creiem oblidats i que sense adonar-nos segueixen aquí, segueixen impregnant tot allò que ens envolta.

Asbel Esteve

  

PSYCHO KILLERS
La ment humana pot arribar a límits morals extrems, inclús a perdre el respecte per la vida aliena o la pròpia sense necessitat de perdre el seny.  “Recreant Ments Criminals” consisteix en la representació dels perfils psicològics de set assassins, on pretenc analitzar les seves vides i els seus actes perversos. Tot el que pugui ajudar-me a comprendre les seves debilitats, temors, desitjos, i finalment el seus trastorns criminals.

Tamar Bolea Moreno

  

DOLÇA HUMANITAT
Els éssers humans no som conscients de la crueltat que arribem a exercir sobre aquells éssers que no són com nosaltres. “Dolça Humanitat” tracta de representar aquesta violència, sovint absurda, tot creant imatges sarcàstiques, combinant elements de simbologia totalment oposada… la dolçor de la infantesa i la cruesa de la mort.

Isabel Tomàs Querol


 

Vídeo Inauguració ]

Comparteix a

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024