Buscador
Lo Pati
"Altres Visions" de XYZ
Arxiu

"Altres Visions" de XYZ

Exposició de treballs realitzats amb avis i joves sobre la proposta d'art públic de XYZ

Del 9 al 25 d'agost

Lo Pati, Centre d'Art - Terres de l'Ebre

Blog

\

Facebook

\

 


Amb l’objectiu de fer encara més participativa la Convocatòria XYZ i d’obrir-la a col·lectius que rarament hi haurien participat activament, els organitzadors d’aquest concurs públic van demanar la col·laboració de tres grups socials de l’entorn d’Amposta. Concretament, se’ls va proposar que treballessin a la seva manera la idea d’una intervenció artística de gran format al pont penjant d’Amposta, en què el convertirien. A partir d’aquí han sorgit tota una sèrie de treballs que formen part de l’exposició Altres visions XYZ.

La idea és que, així com la Convocatòria XYZ fa sortir l’Art i els artistes contemporanis al carrer, fent-los interactuar amb un dels símbols arquitectònics de la ciutat d’Amposta, la gent d’Amposta entri dins el Centre d’Art, creant un diàleg entre Lo Pati i la gent que hi viu al voltant.

La mostra s’estructura en tres grans eixos. D’una banda hi ha el pont de paper creat pels xiquets i les xiquetes de les estades d’estiu d’Amposta, d’una altra els dibuixos i collages dels avis de la residència i del Centre de Dia per a Malalties Neurodegeneratives,  i finalment els treballs dels interns del centre Pere Mata d’Amposta. Tot plegat serveix per donar visions diferents del pont penjant. A més, completant el discurs expositiu es projecten constantment els nou treballs candidats al premi de la Convocatòria XYZ, que es poden votar a l’urna disposada a l’entrada del Centre Lo Pati.
 

 

Comparteix a

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024