Buscador
Lo Pati
Strobe 2008
Arxiu

Strobe 2008

STROBE és un projecte orientat a la producció, formació i difusió de les noves tendències de la creació contemporània en vídeo i art digital. Vídeo-art, vídeo documental d’autor, intervencions a la xarxa, instal·lacions multimèdia, projectes escènics, pedagogia de la imatge o formats Real Time.

de l´1 al 17 d´agost de 2008

Museu Comarcal del Montsià


Presentació

Arribem a la quarta edició de Strobe (de l’1 al 17 d’agost de 2008), un espai ja consolidat de treball i diàleg entre arts i noves tecnologies. Mantenim els mateixos criteris: apropar l’art electrònic contemporani a les terres de l’Ebre, ajudar els artistes del territori a produir i divulgar el seu treball i aportar pinzellades de novetat a la Festa Major d’Amposta.

En la programació de Strobe’08 destaquen el projecte "36525 dies" d’Alfred Porres, una proposta d’art públic que conjuga: participació ciutadana, intervenció a l’espai públic i net art. També, l’obra de teatre "Mon Amour", una coproducció de l’Espai d’Arts Visuals d’Amposta amb l’Institut del Teatre de Barcelona, dirigida per Maria Pons i Beatriz Liebe.

La Nit Electrònica torna al Castell i es presenta especialment animada. Comptarem amb la presència d’un català internacional com és Vicent Fibla, que farà de mestre de cerimònia d’una vetllada que completaran dos col·lectius ampostins.

Dos concerts audiovisuals amb Don Simon y Telefunken i Woh! i la tercera edició del vídeo "Festa Major", enguany produït per Manel Macià i Nouvolo, completen una programació refrescant, molt apropiada per un estiu calorós com el que es presenta. Sigueu totes i tots benvinguts a la festa de la llum i el só edificants.

 

Projecte

STROBE és un projecte que, dins de la programació de l’Espai d’Arts Visuals d’Amposta , està orientat a la producció, formació i difusió de les noves tendències de la creació contemporània en vídeo i art digital. Vídeo-art, vídeo documental d’autor, intervencions a la xarxa, instal·lacions multimèdia, projectes escènics, pedagogia de la imatge o formats Real Time són les activitats que nodreixen la programació del festival.

De l’inseparable vincle entre tecnologia, pensament i art en sorgeixen constantment nous llenguatges visuals. El IV Festival de Vídeo i Art Digital d’Amposta STROBE’08 és un espai de producció i difusió d’aquestes noves pràctiques creatives. La idiosincràsia que inspira l’activitat contempla dues prioritats; la primera fer del festival un espai d’ajut a la producció i difusió dels artistes vinculats al territori, i la segona incorporar al programa cultural de la demarcació un seguit de pràctiques i propostes creatives que gaudeixen de plena vigència en l’escena internacional.

La present edició del festival tindrà lloc entre l’1 i el 17 d’agost amb seu al Museu del Montsià . En aquesta edició el festival vol continuar amb la tasca de consolidar-se com a espai de producció, formació i difusió, així com presentar una oferta més amplia de projectes escènics on la interacció sincrònica entre el cos i l’acció, la música i la imatge esdevenen els protagonistes.

 

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024