Buscador
Lo Pati
Concert Suso Saiz + Alba G. Corral
Miscel·lània

Concert Suso Saiz + Alba G. Corral

Alba G. Corral i Suso Saiz uniran art visual i música contemporània en un concert a Lo Pati.

Dissabte 9 d'abril a les 19:00h.

Centre d'Art Lo Pati.


► El concert se celebrarà el dissabte 9 d'abril a les 19.00 h, amb entrada gratuïta i sense reserva

► L'acte s'ha programat en el marc de l'exposició Soc una cadena binària, soc pur artifici, que l'artista visual i tecnòloga Alba G. Corral presenta a Amposta fins al 30 d'abril

Per primer cop després de vuit anys, Alba G. Corral —considerada un referent internacional en l'art generatiu mitjançant programari— ha tornat a una sala d'exposicions. Fins al 30 d'abril, Lo Pati Centre d'Art de les Terres de l'Ebre acull una mostra amb noves peces entre les quals destaca un gran mural titulat Emergence print i el tríptic audiovisual Bernat pescaire escuchando a Suso, que s'acompanya de la música del músic i productor musical Suso Saiz. 

I per indagar en la relació que han establert els dos artistes, el 9 d'abril a les 19.00h, Lo Pati ha programat un espectacle d'electrònica audiovisual que unirà en un mateix escenari l'univers sonor de Suso Saiz amb la creativitat d'Alba G. Corral. El músic d'avantguarda, arranjador i productor Suso Saiz (Cadis, 1957) és un referent de la música electrònica a Espanya. Un guitarrista imaginatiu i subtil, amb una incansable activitat que cobreix un ampli espectre de la música i la seva interacció amb altres disciplines artístiques, com les arts plàstiques i la poesia. Membre fundador de projectes com a Orquesta de las Nubes; ha rebut infinitat de premis, ha produït més de 100 discos, ha publicat més de vint àlbums (el darrer es titula Resonant Bodies i es va presentar tot just fa un mes). A més, ha col·laborat amb artistes com Steve Roach, Michael Brook, Carles Santos, Diego Vasallo, Glen Vélez, Wagner Tiso o Salif Keita. Per preparar l'espectacle amb Alba G. Corral, del 6 al 9 d'abril, Saiz farà una estada artística a la residència Lo Baladre que gestiona Lo Pati al nucli de Balada (Amposta).

En el concert del 9 d'abril, Alba G. Corral pintarà paisatges numèrics que dialogaran amb la música i l'escena, amb un imaginari de figures improbables i de gran riquesa cromàtica. De fet, la seva versatilitat per crear atmosferes en diversos espais i formats, l'han portat a crear sinergies amb grans artistes de disciplines molt diferents (música clàssica, electrònica, experimental, moda, teatre, dansa contemporània...) tot i que és reconeguda, sobretot, per les actuacions audiovisuals de creació en directe com la que es podrà veure a Lo Pati. El concert és gratuït i sense reserva.

Comparteix a

Altres activitats Altres activitats
Presentació del projecte Garba
Miscel·lània
1 i 2 de juny de 2024.
Presentació del projecte Garba
Ampliar
Fito Conesa - Anòxia, un preludi constant
Miscel·lània
Dissabte 13 d'abril a les 19:00h.
Fito Conesa - Anòxia, un preludi constant
Ampliar
Concert de Playmodes i CrossingLines
Miscel·lània
Dissabte 13 de gener a les 19:00h.
Concert de Playmodes i CrossingLines
Ampliar
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024