Buscador
Lo Pati
Presentació de la publicació Abans el llenguatge
Miscel·lània

Presentació de la publicació Abans el llenguatge

Presentació de la publicació Abans el llenguatge amb Amanda Cuesta, Aida Boix, Cloe Masotta i les artistes Nora Ancarola i Diana Rangel. Amb la participació de la psicoanalista Celeste Reyna.

Dimecres 1 de Desembre a les 19:00h.

Centre d'Arts Santa Mònica


 A partir de la invitació que Nora Ancora va rebre del Centre d'Art Lo Pati per realitzar una exposició neix el projecte Abans el llenguatge / Antes del lenguaje. Un projecte, que desborda el marc expositiu, al que s'hi han anat incorporant altres artistes i agents culturals i que s'ha desplegat en tres dinàmiques diferents però totalment interconnectades entre elles, tres camalls fets amb un mateix teixit. En primer lloc s'ha produït una exposició col·lectiva a Lo Pati a cura d'Aida Boix, que inclou obres de Nora Ancarola, Camila Barcellone i Diana Rangel. En segon lloc i de la mà de la psicoanalista Celeste Reyna i Nora Ancarola, ha tingut lloc el que des de la institució artística s'anomena un «projecte deslocalitzat» on hi han confluït les comunitats de la Fundació Pere Mata Terres de l'Ebre (FPMTE) i de l'Escola d'Art i Disseny d'Amposta (ESARDI) amb la del propi projecte. I per últim aquesta publicació, on a més de recollir part de la memòria de tot allò que ha anat passant, hem volgut convocar altres veus que conformen la nostra comunitat afectiva, ja que no ens podem referir a les nostres pràctiques fora del nostre propi context històric concret.

Amb textos de: Christian Alonso, Nora Ancarola, Camila Barcellone, Aida Boix Grau, Kekena Corvalán, Amanda Cuesta Hernández, Mercè Ibarz, Cloe Masotta, Diana Rangel, Celeste Reyna, Montserrat Rodríguez Garzo i Helen Torres.

Comparteix a

Altres activitats Altres activitats
Fito Conesa - Anòxia, un preludi constant
Miscel·lània
Dissabte 13 d'abril a les 19:00h.
Fito Conesa - Anòxia, un preludi constant
Ampliar
Concert de Playmodes i CrossingLines
Miscel·lània
Dissabte 13 de gener a les 19:00h.
Concert de Playmodes i CrossingLines
Ampliar
Diàlegs de Cos i So
Miscel·lània
Dissabte 29 de juliol de 20:00h. a 20:45h.
Diàlegs de Cos i So
Ampliar
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024