Buscador
Lo Pati
Kino Living
Miscel·lània

Kino Living

Projecció online de les creacions audiovisuals generades durant la primera edició del Kino Living, el projecte de creació audiovisual col·lectiva des de casa impulsat pel Kino Tarragonik i Lo Pati.

Diumenge, 28 de juny a les 22:30 hores.

A través de les les xarxes socials de Kino Tarragonik: Facebook, Instagram i YouTube i la web i xarxes de Lo Pati: Facebook, Instagram TV i Vimeo.


 

KINO Living 2020 from Lo Pati on Vimeo.

Es tracta d’una nova rèplica a les Terres de l’Ebre del moviment Kino, un projecte internacional de creació audiovisual nascut a Canadà el 1999 i que amb el format de Kino Living busca adaptar-se a la nova normalitat generada per la pandèmia del coronavirus, una crisi sanitària que ha complicat significativament la mobilitat de persones entre països.

Així una vintena de persones de diferents nacionalitats (Rússia,Polònia, Finlàndia, Itàlia…) s’han agrupat en diferents equips de treball per gestar, gravar i editar curtmetratges des de casa seua que es podran veure a través de les xarxes socials de Lo Pati i de Kino Tarragonik aquest diumenge a les 22:30 hores.

 

Paral·lelament, aquells kinoïtes que tinguin projector podran també projectar-los sense so des de la finestra o el balcó de casa a la façana del davant per compartir-ho amb el veïnat. A Amposta, també hi haurà projeccions físiques que s’organitzaran de forma espontània en un punt o punts de la ciutat. Aquests punts de projecció no es donaran a conèixer per xarxes socials fins al mateix diumenge 28 de juny.

 

A través de les xarxes de Kino Tarragonik: FacebookInstagram i YouTube i la web i xarxes de Lo Pati: FacebookInstagram TV i Vimeo).

Comparteix a

Altres activitats Altres activitats
Fito Conesa - Anòxia, un preludi constant
Miscel·lània
Dissabte 13 d'abril a les 19:00h.
Fito Conesa - Anòxia, un preludi constant
Ampliar
Concert de Playmodes i CrossingLines
Miscel·lània
Dissabte 13 de gener a les 19:00h.
Concert de Playmodes i CrossingLines
Ampliar
Diàlegs de Cos i So
Miscel·lània
Dissabte 29 de juliol de 20:00h. a 20:45h.
Diàlegs de Cos i So
Ampliar
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024